30.1.10

Familia Băsescu şi Bercea Mondialul: un îndemn sincer pentru români s-o pună de-o grevă fiscală

De câteva zile, de când au început să transpire prin presă informaţiile despre CAS pe dividende (negate totuşi de analfabetul epicur'ean), impozit pe profit şi alte asemenea tâmpenii pe care numai nişte minţi deviante le-ar putea născoci, antreprenorii cinstiţi din ţara asta de căcat încep să simtă pe pielea lor teroarea unui stat care nu mai are de unde să-şi cârpească bugetul construit după poftele tâmpite ale camarilei lui Boc.

În acelaşi timp, familia celui care ocupă abuziv postul de la Cotroceni se încuscreşte cu un individ poreclit "Regele banilor din Slatina". Ca un adevărat "rege", individul astfel poreclit aruncă cu "meleoane" în manelişti mai dihai decât arunca odinioară mingea la coş marele baschetbalist Magic Johnson.






În câteva minute surprinse de aceste înregistrări cel supranumit "regele banilor din Slatina" a aruncat pe fereastră pensiile a vreo 3 5 pensionari-medii ... Fiscul, ceva?  Ei, aş... ca de obicei... cercetări, cercetări... şi nimic concret (ca o paranteză, de ce dracu' au toţi ţiganii ăia burţile aşa mari?... ei n-or fi auzit că grăsimea în exces duce la boli de inimă?!).

Mai mult, regele ăsta e atât de valoros încât a ajuns chiar să se încuscrească cu fratele abuzivului de la Cotroceni. Probabil propaganda oficială va spune că nu e nimic grav, că oricine e liber să năşească pe oricine... 

Da, sigur. Şi uite aşa marmota învelea ciocolata... Trebuie să fii spălat pe creier rău de tot ca să crezi că o relaţie aşa de importantă la româno-ţigani, cum e năşia, se cristalizează de pe o zi pe alta. Dar, la un popor plin de cretini, care au fost în stare să creadă masiv că abuzivul nu i-a ars un pumn în bot copilului acela în 2004, nu m-ar prinde mirarea să aflu că româno-ţiganii cred şi asta! Oricum, să fim bine înţeleşi: nu e nici o problemă că dl. cu mustaţă a botezat nepoata unui interlop; problema vine din faptul că dl. cu mustaţă e fratele abuzivului de la Cotroceni, ceea ce indică faptul că abuzivul de la Cotroceni nu e deloc străin de indivizi cu legături în mediile interlope.  

Şi pentru a nu mai exista nici un dubiu asupra legăturii dintre familia cotrocenistului şi "regele la bani", să amintim că în toamnă acest Zgăbercea mondial, galactic, interplanetar sau ce-o mai fi fiind el, a avut cel puţin o întâlnire directă cu abuzivul şi consoarta 'mnealui, la un festival al ţiganilor. Prilej pentru o... mică atenţie, mă-nţelegi... Presa a relatat pe larg cum individul a agăţat de gâtul Mariei Băsescu ditamai lănţoiul de aur. A, şi încă un amănunt: omul, ca tot ţiganul imparţial, s-a încuscrit pe vremuri şi cu aschilopatul ăla de Stolojan, economistu' lu' peşte prăjit şi frankensteinul p... ielii. Apropo, oare nu pe umărul acestui cumătru de interlop se miorlăia abuzivul în 2004? ... "Dragă Stolo..."

Legăturile, măcar de amiciţie, dacă nu de altceva, dintre Traian Băsescu şi mediile interlope ţigăneşti devin astfel clare ca lumina zilei. Se explică astfel şi puzderia de manele ridicole răgite în timpul campaniei de fel de fel de interpreţi extraşi, parcă, din circul cu femei bărboase şi pitici siamezi al lui P.T. Barnum. Mai mult, devine mai uşor de înţeles de ce toţi ţiganii ăştia pot face ce vor în ţara românească, fentând legile şi fiscul după bunul plac: pentru că sunt protejaţi la cele mai înalte niveluri. 

În schimb, amărâtului care îşi speteşte spinarea să creeze 2-3 locuri de muncă şi să aibă şi el un profit minim, vine fiscul şi-i rade amenzi şi controale că deh, e criză. Şi i se pun dări peste dări şi impozite peste impozite că deh, ţara a luat neşte melearde de la FMI, dracu' ştie ce a făcut cu ele, da' acu' trebuie să le dăm înapoi.

Dacă ar avea minte în cap, românul ar trebui să şuiere printre dinţi, scurt, un: "Duceţi-vă dracului." şi să intre în grevă fiscală. Greva fiscală ar trebui declanşată de la cel mai mic PFA până la cel mai mare contributor. Greva fiscală este singurul răspuns legitim pe care o clasă antreprenorială oprimată îl poate da faţă de agresiunea fiscală zilnică la care este supusă de un aparat de stat ticăloşit până în măduva oaselor.

PS. câteva date despre judeţul Olt, raiul economic în care Bercea Mondialu' a făcut avere:

  • şomaj: 8,4% (media pe ţară: 7,8%)
  • şomeri înregistraţi: 15000
  • locuri de muncă publicate de AJOFM Slatina: 53
  • salariul mediu: 1.221 lei (sub media pe ţară)

Lăsaţi băh oltenilor că voi îl aveţi pe Bercea Mondialu'.

Niciun comentariu: